Ontpop jaarprogramma!

Dit jaarprogramma is specifiek voor jou, als jij jezelf verliest in relaties en vastberaden bent om in een jaar tijd, jouw leven voorgoed te veranderen!

Gun jezelf deze 'bold move' richting jezelf en krijg persoonlijke support en begeleiding om niet meer 'terug te vallen' in please gedrag en jezelf wegcijferen.
Leer jezelf en jouw waarde weer kennen en stap in jouw recht om voluit en ongegeneerd jezelf te zijn. Gezonde, bestaande relaties zullen zich verdiepen en nieuwe relaties trek je voortaan aan, vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Je hoeft jezelf niet meer te wapenen en bent weer open en ontvankelijk voor alle mooie dingen in het leven en positief, vrij en blij omdat je weet dat je instaat voor jezelf en wie jij bent. Wat er ook gebeurt.Ontpop jaarprogramma!

Daniëlle

Eerdere hulp deed mij begrijpen, Fanny en Ontpop lieten mij weer durven voelen en weten dat ik waardevol ben. De community heeft mij de kracht gegeven die ik heel hard nodig had.

Yvonne

De begeleiding van Fanny en de Ontpop Methode is voor mij, niet alleen life changing maar echt life saving geweest! Anders had ik nu nog steeds doodongelukkig en in de verkeerde relatie