Stap-voor-stap structuur, houvast en begeleiding om onafhankelijk en stevig op jezelf te staan in relaties

Na aankoop krijg je meteen toegang tot de online community en de exclusieve Members groep. Vanaf aanstaande maandag wordt het online programma in de Academy automatisch per dag ontgrendeld, zodat jij het elke dag op je eigen moment kunt volgen. Met het Ontpop Membership kun je een half jaar lang gebruik maken van de wekelijkse Powersessies, die zorgen voor de extra commitment, positiviteit en empowerment om niet meer los te laten en jouw groei door te zetten. Daarna kun je ook los het Membership afsluiten en verlengen.

Daniëlle

Vanuit het proces van een scheiding ben ik bij het 'Ontpop je Basis' programma terecht gekomen. Ik cijfer mezelf teveel weg en vind het moeilijk om bij mijn grenzen te blijven als mensen er overheen gaan. Door de hulp van dit programma heb ik beter kunnen inzien dat ik het ook verdien om gelukkig te zijn en de handvatten gekregen om dit actief toe te passen. De cursus, het persoonlijk contact maar ook de groepssessies hebben mij enorm geholpen om steviger te staan in dit proces maar ook om te zorgen dat ik eerder voor mezelf opkom in toekomstige relatie / vriendschappen. Voor iedereen die zich zo voelt raad ik dit programma absoluut aan, het is een verandering in je leven die je absoluut verdient!

Tini Mini

Ik worstelde met problemen rond relaties en daten en ben iemand die vooral veel geeft. Na mijn scheiding wilde ik graag een nieuwe relatie maar ik was teveel bezig met wat anderen van mij vonden. Door het 'Ontpop je Basis' programma ben ik in korte tijd persoonlijk enorm gegroeid! Ik ben me nu veel meer bewust van mijn eigen wensen, grenzen en behoeften en voel dat ik juist mezelf mag zijn, zoals ik ben. En ook dat ik van de mensen die dichtbij mij staan mag verwachten dat zij mij juist daarom waarderen en accepteren. Ik voel dat ik echt een andere weg ben ingeslagen en heb veel meer zelfvertrouwen. Alles komt goed als ik maar zoveel mogelijk mezelf ben! De persoonlijke begeleiding van Fanny en ook het contact met de andere deelnemers vond ik super fijn en dat heeft me echt vooruit geholpen. Het programma helpt je met recht met het creëren van een nieuwe stevige basis en ik kan het echt iedereen aanbevelen! Super bedankt! 💖🙏🏻