Enorme boost in jouw energie, positiviteit en persoonlijke ontwikkeling en versnel jouw proces van het terugvinden van jezelf, als je het even kwijt was

*** BONUS - Toegang tot Ontpop Je Vrij om je voor te bereiden!***

Lotte

Ik raakte mezelf kwijt in mijn relatie. Met de Ontpop Retreat gunde ik mezelf een dag die even helemaal in het teken van mij stond. Het was erg fijn, hartverwarmend en kalmerend. Vooral de openheid van Fanny. Het voelde echt alsof ik werd gevierd. De strandwandeling en het lekkere eten waren fantastisch en de geïmproviseerde meditatie was super. Deze dag heeft mij meer inzichten in mezelf gegeven en in mijn relatie. Het lukt me nu steeds beter mijn gevoel, wensen en mening te uiten. Vanuit mezelf en zonder in de aanval te gaan. We zijn nu weer druk met elkaar in gesprek en dat zorgt weer voor mooie dingen en meer verbinding!

Elke

Fanny heeft mij op deze dag begeleid in mijn zoektocht naar mezelf, wat vind ik belangrijk, waar word ik gelukkig van? Oude patronen kwamen hierbij naar boven en met praktische handvatten kan ik weer verder. Ik heb hier veel aan gehad en kon maanden later nog teruggrijpen op de inzichten die ik opdeed op deze dag. Ik zou Fanny zeker aanraden om in je eigen persoonlijke ontwikkeltraject te begeleiden.